Wine "widzi" w Configu tą płytę, jak wykonam odświeżenie informacji, ale wydaje mi się, że jest to kwestia trybu tylko do odczytu. Spróbuję tego programu furiusisomount. Szczerze to oprócz GmountIso używałem jeszcze CDemuClient ale też mi się wysypuje. Nie wpadłem na to żeby znaleźć innego apps'a do montowania ISO. Dzięki za podpowiedź..spróbuję zrobić jak powiedziałeś i dam znać jak poszło

Niestety....ani na furiusismount ani na AcetoneIso...nie mogę odpalić tego instalatora...w terminalu wypluwa mi taki error po rozpoczęciu kopiowania plików:
fixme:system:SetProcessDPIAware stub!
fixme:iphlpapi:NotifyAddrChange (Handle 0xb8e8e0, overlapped 0xb8e8e4): stub
err:richedit:ReadStyleSheet skipping optional destination
err:richedit:ReadStyleSheet skipping optional destination
fixme:shell:IShellLinkA_fnGetPath (0x15c480): WIN32_FIND_DATA is not yet filled.
fixme:shell:IShellLinkA_fnGetPath (0x15c480): WIN32_FIND_DATA is not yet filled.
Graficznie dostaję taki error:
http://img717.imageshack.us/i/errorwf.jpg/Co to jest WIN32_FIND_DATA ??
Poprawka....zainstalowałem grę przez PlayOnLinux 3.8.3 ...poszło...jeszcze kwestia odpalenia i prawidłowego działania gry:).
Dodany: [time]Październik 11, 2010, 07:18:43 [/time]Niestety...zgodnie z tym co napisano na WineHQ:
What works
Install
Starting the game
Sound
What does not
Freezes or crashes to the desktop when starting a new game
What was not tested
Playing
Additional Comments
It gives different errors depending on the graphics settings.
Crack needed.
nie da się uruchomić trybu NewGame. Podczas ładowania gra się zawiesza. Zamykam temat, ponieważ niemożliwe jest uruchomienie gry. Ale za to Medieval2 Totalwar działa i NFS Most Wanted i Carbon :-)