Strony: 1 [2]
Drukuj
Autor Wątek: Kamera internetowa działająca w Mint. Bezproblemowo.  (Przeczytany 1213 razy)
aras
Siewca Mięty
Dorodny miętowy krzew

Reputacja 0

Distro: arch

linux to linux

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #15 : Grudzień 15, 2010, 08:57:05 »

fakt panowie, fakt się zagalopowałem i z tym x64 i z porównaniem kamerki, byłem pewny że to ten sam sterownik. Co do x64 to wcale nie jest tak, że ułamki sekund Mrugnięcie przy kompresji i kompilacji zauważa się równicę i w wielu wielu innych, no ale fakt teściowa na pewno nie będzie kompilowała, ani rozpakowywała plików po 8 gb Mrugnięcie

THE POWER OF LINUX Mrugnięcie
http://www.youtube.com/watch?v=ASAMs5S8-N8

PRZESTROGA DLA SŁABYCH PSYCHICZNIE:
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/loadingreadyrun/1726-Installation-Anxiety-2010

M61PME-S2P, AMD Phenom x3 2300 Mhz x64, 1GB KINGSTON, HDD 250 GB, Geforce 8500GT 512 ram
jumson
Miętowe nasionko
*

Reputacja 0

« Odpowiedz #16 : Grudzień 23, 2010, 05:35:06 »

Jestem, znów. Miałem to zrobić w weekend, niestety dopiero dziś znalazłem czas. Wszystko przygotowane, płytka, kamerka. Mam nadzieje, że wszystkie operację uda się zrobić bez większych problemów. Będę aktualizował tego posta.

A zadania na dziś.

1. Zainstalować Mint
2. Sprawdzić czy wszystko śmiga
3. Sprawdzić kamerkę
4. Skype
5. Cieszyć się świętym spokojem i stabilnym systemem

Edit: No i niestety bitwa przegrana. Nie wiem czy obraz coś się źle ściągnął z waszej strony, ale ciągle wyskakiwał mi błąd przy sprawdzaniu płyty. Nagrywałem na CD i DVD i ciągle to samo. Może coś się napęd popsuł, ale brakuje mi teraz sprzętu żeby to sprawdzić. Na następny raz zrobię więcej płyt i dwa napędy, jeszcze raz ściągnę i sprawdzę najpierw w domu. Do usłyszenia
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2010, 06:54:57 wysłana przez jumson » Zapisane
Strony: 1 [2]
Drukuj
Skocz do: