bardzo przepłaciłem, kupowałem nowy komputer a przy okazji router, chciałem mieć od razu, bez szukania i mam teraz ..

, dwa lata temu czy teraz - bez różnicy, ceny się chyba nie zmieniły, te rzeczy akurat nie drożeją w Polsce.
Dodany: [time]Październik 21, 2011, 08:35:56 [/time]sprawdziłem w laptopie mojej żony, z windowsem xp. Na moim routerze działa u niej google map, ale i tak zmienię ten router, widocznie moje linuksy sobie z nim nie radzą.
Dodany: Październik 23, 2011, 02:59:39 Coś muszę na ten temat dodać: zawsze używalem firefoxa oraz chromium - na zmianę. Przy stronie google map zawsze rozłączał mi się internet. Sprawdziłem teraz w operze, działa. Google map chodzi i ładuje się ładnie. Czyli chodziło o jakieś ustawienia tych poprzednich przeglądarek, nawet nie wiem jakie.
Problem może pozostaje nierozwiązany, ale temat chyba zamknięty, no chyba że jeszcze ktoś ma jakieś sugestie.
Zacznę po prostu domyślnie używać opery. W sumie.....jest to najszybsza przeglądarka, przynajmniej u mnie, przebija nawet chrome. Dziękuje.