bes75
Miętowe nasionko
|
 |
« : Listopad 30, 2009, 11:37:19 » |
|
Pytanie mam takie . W środowisku użytkowników ubuntu ( forum ) jest możliwość pozyskiwania płytek z systemem od osób system już mających . chciałbym jako " stary rewolucjonista " rozpropagować nieco Minta ( sam używam i jestem zadowolony ) . Krótko mówiąc chciałbym go na własny koszt rozdawać ( możliwości mam skromne ale te parę płytek się miesięcznie znajdzie ) . Nie jestem tylko pewien czy nie naruszam w ten sposób czyichś praw autorskich i wole się upewnić . Płyty rozdam za darmo . Nie prowadzą żadnej działalności gospodarczej . Czy mogę też na okładce płyty dać link do tego forum ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stefan1948
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 01, 2009, 08:18:21 » |
|
Trochę zmartwię Cię , ja rozdawałem płytki wśród znajomych i do dzisiaj nie miałem żadnego sygnału od nich o instalacji Minta , może trafisz na trochę młodszych i bardziej ciekawych rządnych przygód , powodzenia . Zobacz mój profil na NK. Stefan Danielecki ja tam reklamuję Minta . 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2009, 09:06:49 wysłana przez stefan1948 »
|
|
Linux to wolność. Windows niby też ale w obozie koncentracyjnym zwanym rezerwatem.
|
|
|
|
mati75
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 01, 2009, 12:55:10 » |
|
Nie jestem tylko pewien czy nie naruszam w ten sposób czyichś praw autorskich i wole się upewnić . Płyty rozdam za darmo . Nie prowadzą żadnej działalności gospodarczej . Czy mogę też na okładce płyty dać link do tego forum ?
System jest na licencji GPL, oczywiście można dać link. Zobacz mój profil na NK. Stefan Danielecki ja tam reklamuję Minta .  Widziałem  Ja jako przedstawicielstwo linux mint będę sprzedawał płyty z miętowym remiksem w wersji dvd, która nie będzie dostępna dla zwykłego śmiertelnika.
|
|
|
|
|
|
HP 2510p || HP 8510w || Od 16.01 do 03.02 nie istnieje, nie odpowiadam na żadne wiadomości
|
|
|
|
Forum Linux Mint
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 01, 2009, 12:55:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JesterRaiin
Błysk Inspiracji
Przyjaciel
Dorodny miętowy krzew

Distro: Każde z Distrowatcha + kilkadziesiąt znalezionych tam i siam. Żadnego porządnie.
Aktualnie testowane : Chakra,Pardus,XBMC ;)
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 05, 2010, 11:09:45 » |
|
Pochwalę się ! Dzisiaj podchodzi do mnie dziewczynka z podstawówki (adminuję tam sieć) i pyta czy mogła by przynieść płytkę do nagrania na "tego, Limuxa, Lichuma...", bo na zajęciach "pan pokazywał". Dałem jej od razu Glorię. Cytując pewnych śpiewaków : "jest nadzieja w naaaaaaaaaaaaaaas..." 
|
|
|
|
|
|
Z samego serca Piekieł godzę w ciebie ! W imię nienawiści, plwam na ciebie ostatnim mym tchnieniem, przeklęty wielorybie !
|
|
|
|
mati75
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 05, 2010, 11:56:00 » |
|
O kurde! Może się coś nareszcie zmieni w tym kraju.
|
|
|
|
|
|
HP 2510p || HP 8510w || Od 16.01 do 03.02 nie istnieje, nie odpowiadam na żadne wiadomości
|
|
|
|
|
|
Karolinah
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 06, 2010, 05:41:19 » |
|
Ja jako przedstawicielstwo linux mint będę sprzedawał płyty z miętowym remiksem w wersji dvd, która nie będzie dostępna dla zwykłego śmiertelnika.
A czemu nie będzie dostępnę? To jakieś inne wydanie? Ja Minta zareklamowałam na froncie jednej z moich stron. Może ktoś się pokusi i ściągnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mati75
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 06, 2010, 06:23:34 » |
|
Dlaczego? Bo obraz ma prawie 1,5 GB i go wysłać to masakra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karolinah
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 07, 2010, 07:48:02 » |
|
Może znajdziesz kiedyś jakiś szybki serwer i będzie można to w kawałkach wysłać. Ja osobiście wolę płytowe rozmiary, niż dvd (net mam)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wojassi
Dorodna miętowa sadzonka

|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 18, 2010, 12:20:54 » |
|
hehe to ja podłącze się  Mam minta i rozdałem już kilka płyt  Na kilku kompach zainstalowałem nawet  Ludzie są zaciekawieni strasznie możliwościami graficznymi tego softu: płonące okna podczas zamykania itp.  Świat się zmienia 
|
|
|
|
|
|
Lenovo SL500 C2D 1,8Ghz; Intel GMA 4500HD
|
|
|
|
|