Forum Linux Mint Polska

Autor Wątek: Opera i brak odtwarzania filmów na jednej stronie  (Przeczytany 941 razy)

Offline pompio

  • Miętowa sadzonka
  • **
  • Wiadomości: 86
  • Punkty: 0
  • Środowisko graficzne: Cinnamon
  • Wersja systemu: 18
Opera i brak odtwarzania filmów na jednej stronie
« dnia: Wrzesień 20, 2016, 16:58:15 pm »
Witam,
używam Opery do przeglądania netu. Od jakiegoś czasu na stronie tvn24 nie otwierają mi się filmy na tej stronie.
Wyskakuje komunikat: "Materiał jest niedostępny". Na innych stronach z materiałami wideo jest wszystko ok.
Na Firefox też jest wszystko ok.
Dziwne to trochę. Jaka może byc przyczyna?
Dodam, że to Opera 39.0, oraz linux mint 18.

Dziękuję

Offline pompio

  • Miętowa sadzonka
  • **
  • Wiadomości: 86
  • Punkty: 0
  • Środowisko graficzne: Cinnamon
  • Wersja systemu: 18
Odp: Opera i brak odtwarzania filmów na jednej stronie
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 27, 2016, 13:44:06 pm »
Nikt nie wie, jak temu zaradzić? ;)

Offline ciastek1981

  • Animator Porządkowy
  • Globator Moderalny
  • Wielki miętus
  • *******
  • Wiadomości: 901
  • Punkty: 114
  • Płeć: Mężczyzna
  • Klony Xubuntu
  • Środowisko graficzne: Xfce
  • Wersja systemu: Inny
Odp: Opera i brak odtwarzania filmów na jednej stronie
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 27, 2016, 14:49:49 pm »
Próbowałeś wyczyścić ciasteczka? Ewentualnie odpalić w trybie prywatnym?

Offline zawis

  • Miętowe nasionko
  • *
  • Wiadomości: 19
  • Punkty: 1
  • Płeć: Mężczyzna
  • Środowisko graficzne: Cinnamon
  • Wersja systemu: 18
Odp: Opera i brak odtwarzania filmów na jednej stronie
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 12, 2017, 21:26:15 pm »
Spróbuj tego - adobe-flashplugin i pepperflashplugin-nonfreelub lub co u mnie pomogło -  "YouTube™ Flash-HTML5".