Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprogramowanie do montażu wideo
0
GajuszP napisał(a):
(Wczoraj, 09:46)dedito napisał(a): Z czego dotychczas korzystałeś?
Filmora pod Win10

https://alternativeto.net/software/wonde...form=linux
Odpowiedz
0
Znalazłem fajny program Openshot, jest w menedżerze oprogramowania. Prosty w obsłudze i ma samouczek.
Odpowiedz
0
(Wczoraj, 14:49)Rambo napisał(a): A zna ktoś program podobny do Freemake Video Converter? Nie musi być kombajnem, nie musi mieć dostępu do internetu, ale żeby był prosty w obsłudze.. Chcę dodać kilka zdjęć, kilka mp3 i połączyć to w całość jako film w formacie mp4...
HandBrake.. polecam
Odpowiedz
0
Wspomniany wcześniej Avidemux też się nadaje, jednak Handbrake ma już wbudowane gotowe profile konwersji, sam z niego korzystam przy potrzebie przekonwertowania materiału wideo.
Odpowiedz
Wink 
0
(Wczoraj, 19:24)Rambo napisał(a): Znalazłem fajny program Openshot, jest w menedżerze oprogramowania. Prosty w obsłudze i ma samouczek.
Ja też to znalazłem.. Wszystkie (prawie) te programy do edycji video mają jedną wspólną wadę.. Wprowadzanie tekstu.! Masakra.. Zamiast móc bezpośrednio wprowadzić w linię montażową to trzeba nieźle się natrudzić.. Czy używasz tego programu?
Odpowiedz
0
( 4 godzin(y) temu)GajuszP napisał(a):
(Wczoraj, 19:24)Rambo napisał(a): Znalazłem fajny program Openshot, jest w menedżerze oprogramowania. Prosty w obsłudze i ma samouczek.
Ja też to znalazłem.. Wszystkie (prawie) te programy do edycji video mają jedną wspólną wadę.. Wprowadzanie tekstu.! Masakra.. Zamiast móc bezpośrednio wprowadzić w linię montażową to trzeba nieźle się natrudzić.. Czy używasz tego programu?
Wczoraj się trochę pobawiłem, co do tekstu to nie wiem co i jak. Mi on jest potrzebny tylko do wrzucania zdjęć, dżwięku w mp3 i zapisu w formacie mp4. To jest prościutkie. Freemake przy tym programie to zabytek...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości