Ankieta: Czy wydawać minta po polsku?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
66.67%
8 66.67%
Nie
33.33%
4 33.33%
a komu to potrzebne? Dlaczego?
0%
0 0%
Razem 12 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy jest sens wydawać wersję po polsku?
0
Witam.
Myślę - jako nowicjusz, że warto udoskonalać. Udoskonalać z informacją co i dlaczego zostało wdrożone, poprawione, lub usunięte.
Mam świadomość tego, że na tego typu forum, można spotkać wielu wybitnych specjalistów, którzy dzielą się swoimi zaawansowanymi informacjami. Należy jednak pamiętać, że są również początkujący, którzy mają prawo nie rozumieć wielu pojęć. Cechą główną dobrego fachowca, powinna być chęć dzielenia się informacjami z tymi, którzy ich faktycznie potrzebują a nie tylko prowadzenie polemik na "elytarnym" poziomie...
A zatem - TAK, warto tworzyć nowe lepsze, zlokalizowane wersje - zwłaszcza jeżeli masz na to ochotę i czas, bo myślę, że przy fajnym projekcie można zbudować grupę naprawdę fajnych ludzi. Tyle tylko, że trzeba zrozumieć tę ideę - to odnoszę głównie do tych, którzy potrafią jedynie krytykować.
Pozdrawiam.
errare humanum est.... - wszystko ma jednak swoje granice Wink
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy jest sens wydawać wersję po polsku? - przez Użytkownik1454 - 30-07-2024, 23:04
RE: Czy jest sens wydawać wersję po polsku? - przez Użytkownik1454 - 03-08-2024, 20:18
RE: Czy jest sens wydawać wersję po polsku? - przez Użytkownik1454 - 03-08-2024, 22:17
RE: Czy jest sens wydawać wersję po polsku? - przez ZibiV - 23-02-2025, 23:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości