Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozwiązane Dobry program do tagowania mp3
0
Znacie jakiś dobry program do tagowania mp3? Próbowałem w EasyTAG dodawać okładkę albumu do mp3, ale trzeba do każdego pliku dodawać osobno. Zależy mi na tym żeby dodawać/usuwać okładki z wielu mp3 jednocześnie...
0
Ctrl + zaznaczenie pliku. Ctrl + A zaznacza wszystkie.
[Obrazek: userbar.png]
Prowadzę to forum od roku 2007. Przez ten czas projekt minta bardzo negatywnie się zmienił, stąd mogą w moich postach być opinie z którymi można się nie zgadzać.
0
0
Zaznaczam wszystkie pliki, dodaję okładkę, klikam zapisz zmiany zaznaczonych plików i program się zamyka. Program nie dodaje okładek
0
Podaj informacje pozwalające odtworzyć sytuację u innych, jak instalowany program, deb czy coś innego oraz wersja.
0
[Obrazek: CwLQ9A6l.png]
0
Jeszcze nie widomo czy to deb czy coś innego, wrzuć:
Kod:
apt policy easytag
0
Kod:
$ apt policy easytag
easytag:
  Zainstalowana: 2.4.3-5build3
  Kandydująca:   2.4.3-5build3
  Tabela wersji:
*** 2.4.3-5build3 500
        500 http://ftp.icm.edu.pl/pub/Linux/ubuntu noble/universe amd64 Packages
        100 /var/lib/dpkg/status

Dodano po pewnym czasie:
Naprawdę nie ma jakiegoś prostego programu żeby dodać okładkę do mp3? W Mp3tag dodawałem moment i była widoczna na każdej mp3 w folderze jak i w odtwarzaczu. Tutaj jak dodam to widać tylko w odtwarzaczu, może można jakoś zainstalować Mp3tag na Linuxie?

Dodano po pewnym czasie:
Zainstalowałem Mp3tag i też w folderze nie widać okładki na pliku mp3. Dlaczego tak jest? Co można z tym zrobić?
0
Ten EasyTag fajnie się sprawdza? Chcę ze 2-3 do porównania wziąć.
0
Nie wiadomo jak to zrobić żeby okładka była widoczna w folderze na pliku mp3

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości