0
Skąd można ściągnąć sterowniki pod chipset " nVidia nForce 550 " ???
Na stronie producenta płyty są, ale tylko pod każdego Windows-a.
Sterowniki do nVidia nForce 550
|
0 Skąd można ściągnąć sterowniki pod chipset " nVidia nForce 550 " ???
09-03-2024, 17:26
0 Proszę podać informacje o konfiguracji sprzętowej/programowej w postaci wyniku polecenia inxi -Fxz (więcej szczegółów uzyskasz klikając w link)
Podając wyniki komend bądź logi proszę używać znaczników - CODE (więcej szczegółów uzyskasz klikając w link) Więcej zasad, które należy stosować znajdziesz w Zasadach forum Stosując zasady pomagasz Sobie i Nam bo: - My nie musimy zajmować się redagowaniem postów, przypominaniem o przestrzeganiu zasad, zbieraniem wystarczającej ilości informacji do udzielenia merytorycznej pomocy. - Ty masz większe szanse na szybkie otrzymanie merytorycznej odpowiedzi.
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery.
10-03-2024, 12:47
0 Jądro systemowe zawiera takie sterowniki i nie ma potrzeby dodatkowej instalacji.
Prowadzę to forum od roku 2007. Przez ten czas projekt minta bardzo negatywnie się zmienił, stąd mogą w moich postach być opinie z którymi można się nie zgadzać.
10-03-2024, 17:35
0 Kod: System:
10-03-2024, 21:21
0 Wiekowy sprzęt, ale wygląda, że nic nie potrzebuje. Czemu chcesz ten sterownik?
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery.
11-03-2024, 12:42
0 Kupując nową płytę, dostaje się razem oprogramowanie bazowe tej płyty. Ja kupiłem używke do mojego osprzętu ( tej samej firmy,tylko inny model ), część oprogramowania ściągnąłem od producenta płyty, ale tego pod linux-a nie było, wszystko pod windows-a.
Zastanawiam się, chyba wymienię całego tałera ( po 17 latach chyba przyszedł czas ). Mam na oku coś nowego nie drogiego. Nie jest to rewelacja,ale zawsze lepsze od tego co mam.
11-03-2024, 12:48
0 W takim razie zamykam.
A imię jego czterdzieści i cztery. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|