Rozwiązane Instalacja Gry Tibia client linux
|
27-11-2019, 18:22
0 Trzeba jeszcze doinstalować sudo apt install openssl libssl-dev i powinno ruszyć.
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery.
27-11-2019, 18:24
0 [b]dedito Zapytałam tutora w grze czy Linux ma osobne serwery odp mi ze nie , serwery dla Linuxa ,Windowsa,Os są takie same . Ale w instalacji mi nie jest w stanie pomoc bo nie jest od tego . Napisal ze to moja wina jest bo servery wszystkie dzialaja Poprawnie .Bardzo proszę was o Pomoc bo Brat zabrał laptopa i zostałam z tym Linuxem teraz .[/b]
27-11-2019, 18:26
0 Przed chwilą instalowałem i działa po doinstalowaniu paczki libssl-dev, patrz wcześniejszy post.
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery.
27-11-2019, 18:30
0 tak widzę natomiast ten plik skąd mam pobrać i czy mam go doinstalować do jakiego folderu .
0 Wejdź do terminala, tak jak to robiłaś przy instalacji tibia i wykonaj to polecenie.
Będziesz musiała podać swoje hasło.
A imię jego czterdzieści i cztery. 0 dobrze juz robie
Dodano po pewnym czasie: [b]dedito Dziala !!!!!!!!! Kochany Moj z całego serca ci dziękuje teraz mam tylko jeszcze takie pytanie czy mogę jakoś zrobić skrót do gry czy za kazdym razem muszę odpalać z tego programu ?? i jeszcze jedno bo mam obraz rozmazany ale to już poszukam w grafice żeby ustawić [/b] 1 Jak klikniesz prawym przyciskiem na pulpicie to powinnaś mieć utwórz aktywator. Tu masz zrzut z mojego, oczywiście ścieżkę do pliku musisz mieć taką jak u siebie Ikona jest w katalogu tibia. Przy przy pierwszym uruchomieniu może krzyczeć, że plik nie ma praw do uruchomienia wtedy kliknij nadaj mu prawa do uruchomienia.
A imię jego czterdzieści i cztery. 0 okey jutro już zrobię bo muszę jechać po Mame dziękuje za wszystko kochani :*
Dodano po pewnym czasie: [b]dedito zrobiłam mam skrót Wszystko działa .Jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc i Poświęcony czas .Ps co raz bardziej mi się podoba ten Linux ale jest bardzo ciężki w obsłudze. Bez twojej pomocy w życiu bym tego nie zrobiła . [/b]
27-11-2019, 20:07
0 To był akurat trudniejszy przypadek.
Normalnie powinno być równie prosto jak na Windows. Oznaczam jako rozwiązany. Zamykam.
A imię jego czterdzieści i cztery. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości