30-11-2019, 13:39
0
Witam . Nie mam kamery w linux mint cynamon 19.2 nieznam sie na linux wogole niewidzi jak zainatalowac sterownik Dziekuje za odpowiedż
Brak Kamery w laptopie msi GF75
|
30-11-2019, 13:39
0 Witam . Nie mam kamery w linux mint cynamon 19.2 nieznam sie na linux wogole niewidzi jak zainatalowac sterownik Dziekuje za odpowiedż
0 Witaj
Uzupełni informacje sprzętowe https://forum.linuxmint.pl/showthread.ph...76#pid1076
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery. 0 Kod: System: Dodano po pewnym czasie: Kod: Command 'lscpi' not found, did you mean: N komunikatorze Jami nie widzi kamery w Cheese do zdjec tez nie dodam ze jestem poczatkujacy Dziękuje Dodam ze w urzadzeniach przechwytywania na VLC media player działa a w komunikatorach nie widzi w JAMA Stosuj znaczniki CODE do umieszczania wyników poleceń. //Ulvhedin 1 Pokaż, co wyświetlą komendy (każda osobno): Kod: lsusb Pamiętaj o znacznikach CODE (przepis poniżej). EDIT: A może po prostu spróbuj wcisnąć klawisze Fn+F6? EDIT2: Jeśli mnie pamięć nie myli (bo używałem JAMI, kiedy nazywał się jeszcze RING ), w ustawieniach, w samym programie, trzeba było zmienić źródło obrazu. Domyślne - niby prawidłowe nie działało. EDIT3: Sprawdź, czy w ustawieniach zaawansowanych masz kodeki audio i video: |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|