28-01-2021, 10:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-01-2021, 10:42 przez dedito.
Powód edycji: Formatowanie
)
0
Cześć.
Dziękuję za szybką odpowiedz, niestety nie mogłem wcześniej odpisać, przepraszam.
Teraz jestem winny małe sprostowanie, jestem nowym użytkownikiem wydania Linux Mint 20.
Wcześniej używałem dystrybucji: MX Linux, Qubes OS, Manjaro, Pop!_OS, Ubuntu, Elementary,
Fedora, Zorin, Fedora Silverblue, i jeszcze parę innych typowo narzędziowych,
do Linux Mint wracam czwarty raz ponieważ tak naprawdę nigdy mnie nie zawiódł,
odstawiałem system ze względu na gry, teraz kiedy już odchodzę od grania w naturalny
sposób skłoniło mnie do przesiadki na moją ulubioną dystrybucję.
Co do aktualizacji, z mojego doświadczenia nie jest tak dobrze we wszystkich dystrybucjach jak w Linux Mint,
moim największym rozczarowaniem był MX linux, który spodobał mi się na tyle żeby korzystać z niego na co dzień,
do momentu aktualizacji kiedy już nie wstał zatrzymał się na czarnym ekranie logowania,
podobnie było z Zorin os Ultimate za który zapłaciłem,
ten natomiast po aktualizacji był tak ociężały że normalne użytkowanie tego tworu
było nie możliwe, dodam że parę programów przestało działać,
i nie był to ostatni projekt jaki dotowałem i na jakim się przejechałem.
Suport Zorin podsumuję w taki sposób
Nie będę przytaczał całości wątku tego problemu tylko jedną dziesiątą a konkretnie ostatnią wypowiedz:
"Spróbuj zainstalować system na nowo i następnie go zaktualizować, albo poczekaj na konkretne aktualizacje".
Format!!! poleciał od kopa.
Dziękuję za szybką odpowiedz, niestety nie mogłem wcześniej odpisać, przepraszam.
Teraz jestem winny małe sprostowanie, jestem nowym użytkownikiem wydania Linux Mint 20.
Wcześniej używałem dystrybucji: MX Linux, Qubes OS, Manjaro, Pop!_OS, Ubuntu, Elementary,
Fedora, Zorin, Fedora Silverblue, i jeszcze parę innych typowo narzędziowych,
do Linux Mint wracam czwarty raz ponieważ tak naprawdę nigdy mnie nie zawiódł,
odstawiałem system ze względu na gry, teraz kiedy już odchodzę od grania w naturalny
sposób skłoniło mnie do przesiadki na moją ulubioną dystrybucję.
Co do aktualizacji, z mojego doświadczenia nie jest tak dobrze we wszystkich dystrybucjach jak w Linux Mint,
moim największym rozczarowaniem był MX linux, który spodobał mi się na tyle żeby korzystać z niego na co dzień,
do momentu aktualizacji kiedy już nie wstał zatrzymał się na czarnym ekranie logowania,
podobnie było z Zorin os Ultimate za który zapłaciłem,
ten natomiast po aktualizacji był tak ociężały że normalne użytkowanie tego tworu
było nie możliwe, dodam że parę programów przestało działać,
i nie był to ostatni projekt jaki dotowałem i na jakim się przejechałem.
Suport Zorin podsumuję w taki sposób
Nie będę przytaczał całości wątku tego problemu tylko jedną dziesiątą a konkretnie ostatnią wypowiedz:
"Spróbuj zainstalować system na nowo i następnie go zaktualizować, albo poczekaj na konkretne aktualizacje".
Format!!! poleciał od kopa.