21-01-2022, 13:07
0
To prawda, że w temacie Linuksa moja wiedza nie jest najwyższa i nie prowadzę dyskusji z ekspertami. Temat bootrepaira nie był do końca jasny i okazało się, że problem był sprzętowy. Jeśli chodzi o zabezpieczenie komputera, to posiadam 35 letnie doświadczenie, co prawda głównie związane z Windowsem, ale w pewnych kwestiach w Linuksie jest podobnie.
Ty natomiast wykorzystujesz swoją rangę do poniżania tych userów, którzy pozwalają sobie na własną opinię, a nie na wszystkim się znasz i nie zawsze masz rację.
Uważam, że moje poradniki nie są złe i mogą pomóc niektórym użytkownikom.
Ranga mnie nie interesuje! Chciałem tylko mieć możliwość edycji tematów, ponieważ wszystko się zmienia i niektóre wskazówki są nieaktualne.
Ty natomiast wykorzystujesz swoją rangę do poniżania tych userów, którzy pozwalają sobie na własną opinię, a nie na wszystkim się znasz i nie zawsze masz rację.
Uważam, że moje poradniki nie są złe i mogą pomóc niektórym użytkownikom.
Ranga mnie nie interesuje! Chciałem tylko mieć możliwość edycji tematów, ponieważ wszystko się zmienia i niektóre wskazówki są nieaktualne.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein