0
(16-08-2023, 16:56)Zibi755 napisał(a):Raczej powinien być jakiś sposób awaryjny,żeby go zUgradowac?Poszukaj może na stronie producenta może jakieś narzędzia pod Windows będą,to na czas instalacji możesz se zainstalować Uaktualnić i już.Musi być jakaś opcja z pliku,poszukaj może jakiegoś forum dedykowanego płytom głównym i tam zapytaj(jest większe prawdopodobieństwo trafnej odpowiedzi)(16-08-2023, 15:33)dedito napisał(a): Sprawdź czy masz najnowszy BIOS.Wiem od dawna, że to nie ma wpływu na pracę systemu, tylko jest to irytujące.
Ten błąd, jak piszą, można zignorować, nie powinien wpływać na pracę systemu.
BIOS-y mam nowe, ale jest problem z wgraniem, ponieważ chce go instalować z flopa 3,5" , flopa mam sprawnego, ale moje dyskietki 15+ letnie przyklejają się do plastikowych obudów i flop nie może wprowadzić dyskietki na właściwe obroty, a nowych w sprzedaży już nie uświadczysz.
Dodano po pewnym czasie:
(16-08-2023, 18:01)Xvistak napisał(a):(16-08-2023, 16:56)Zibi755 napisał(a):Raczej powinien być jakiś sposób awaryjny,żeby go zUgradowac?Poszukaj może na stronie producenta może jakieś narzędzia pod Windows będą,to na czas instalacji możesz se zainstalować Uaktualnić i już.Musi być jakaś opcja z pliku,poszukaj może jakiegoś forum dedykowanego płytom głównym i tam zapytaj(jest większe prawdopodobieństwo trafnej odpowiedzi)(16-08-2023, 15:33)dedito napisał(a): Sprawdź czy masz najnowszy BIOS.Wiem od dawna, że to nie ma wpływu na pracę systemu, tylko jest to irytujące.
Ten błąd, jak piszą, można zignorować, nie powinien wpływać na pracę systemu.
BIOS-y mam nowe, ale jest problem z wgraniem, ponieważ chce go instalować z flopa 3,5" , flopa mam sprawnego, ale moje dyskietki 15+ letnie przyklejają się do plastikowych obudów i flop nie może wprowadzić dyskietki na właściwe obroty, a nowych w sprzedaży już nie uświadczysz.
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1374781.html