0
To znaczy miał tydzień czasu MacBooka ale sprzedał, bo nie odpowiadało mu praktycznie wszystko w MacOS. (mi osobiście MacOS bardziej odpowiada, niż Windows 11, tylko jedyne co mi przeszkadza to mała biblioteka gier natywnie działających na Macu, tym bardziej, że mam procesor Apple M2 (Apple Silicon, który jest oparty na architekturze ARM) gry dla architektury x86 uruchamiane są przez Rosettę, ale to nie jest układ gdzie w grach będę miał tyle FPSów co na konfiguracji PC z RTX 4070, to jest komputer przeznaczony przede wszystkim do pracy, czyli dla twórców, programistów, osób który posiadają ekosystem Apple.
Ale nie zmienia to faktu, że jestem z niego zadowolony, ma 2 porty USB4 (USB typu C), komputer pobiera bardzo mało energii elektrycznej średnio ~5W przy normalnym użytkowaniu (przeglądarka, iMessage, oglądanie wideo, muzyka, ebooki), posiada jeden wbudowany głośnik (Mono) xd (jest to Mac Mini M2), gdyby działały na nim gry takie jak EverQuest II, Guild Wars 2 (tak, nie stać mnie na subskrypcję World of Warcraft) xd to nic więcej bym nie potrzebował.
Ale nie zmienia to faktu, że jestem z niego zadowolony, ma 2 porty USB4 (USB typu C), komputer pobiera bardzo mało energii elektrycznej średnio ~5W przy normalnym użytkowaniu (przeglądarka, iMessage, oglądanie wideo, muzyka, ebooki), posiada jeden wbudowany głośnik (Mono) xd (jest to Mac Mini M2), gdyby działały na nim gry takie jak EverQuest II, Guild Wars 2 (tak, nie stać mnie na subskrypcję World of Warcraft) xd to nic więcej bym nie potrzebował.