05-02-2025, 01:55
0
no dokładnie - stare graty to na pamiątkę i ewentualnie do zabawy czy innych 'specjalistycznych-hobbistycznych' zadań - do codziennego użytkowania sprzęt według mnie powinien być możliwie niezawodny oraz działający na przyzwoitym (zadowalającym) poziomie - oczywiście każdy inaczej użytkuje kompa i każdy ma pewnie inny poziom przyzwoitości hehe - wrócę do przykładu z autem - stary maluch też pojedzie, ale czy możemy mówić, że jeździmy bezpiecznie, wygodnie, przyjemnie i sprawnie?
poza tym - jeśli nie dziś (chcę mieć fajny sprzęt (jeśli chcę oczywiście)) to kiedy?
ale jeśli dla kogoś godziny spędzone/stracone na grzebanie/czekanie oraz satysfakcja zaoszczędzonej kasy (ciekawe na co będzie wydana hehe) są ważniejsze niż sprawność, wygoda i przyjemność - to bardzo proszę - mogę nawet tanio sprzedać jakieś ddr2
ważne żeby każdy miał to co chce i z czego jest zadowolony
poza tym - jeśli nie dziś (chcę mieć fajny sprzęt (jeśli chcę oczywiście)) to kiedy?

ale jeśli dla kogoś godziny spędzone/stracone na grzebanie/czekanie oraz satysfakcja zaoszczędzonej kasy (ciekawe na co będzie wydana hehe) są ważniejsze niż sprawność, wygoda i przyjemność - to bardzo proszę - mogę nawet tanio sprzedać jakieś ddr2

ważne żeby każdy miał to co chce i z czego jest zadowolony