18-12-2020, 14:17
0
Z dystansem do religii
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
Humor
|
18-12-2020, 14:17
0 Z dystansem do religii
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
18-12-2020, 20:43
0 Prześmiewczo i szyderczo, ale same bzdury na temat religii. To nie jest żaden dystans, tylko kpina. Gość albo nie wie, o czym mówi, albo dokładnie wie i celowo chce obrzydzić i wyśmiać religię. Raczej żałosne niż śmieszne. Może był w dzieciństwie skrzywdzony przez jakiś religijnych fanatyków?
18-12-2020, 21:34
0 Na tym polega też humor.
Znajdź dystans i pamiętaj w jakim dziale jesteśmy
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery.
18-12-2020, 22:08
0 Polecam wypowiedzi kabaretu Hrabi na temat tego, z czego się śmieją a z czego nie. No właśnie, między humorem a prymitywnym wyśmiewaniem jest różnica. Jakoś nie znajduję w sobie dystansu do tego rodzaju "poczucia humoru". Sorry...
Niemniej, dzięki za niezbanowanie.
18-12-2020, 22:15
0 Za brak poczucia humoru nie banujemy
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
18-12-2020, 22:23
0 (18-12-2020, 20:43)tomsdb napisał(a): Prześmiewczo i szyderczo, ale same bzdury na temat religii. To nie jest żaden dystans, tylko kpina. Gość albo nie wie, o czym mówi, albo dokładnie wie i celowo chce obrzydzić i wyśmiać religię. Raczej żałosne niż śmieszne. Może był w dzieciństwie skrzywdzony przez jakiś religijnych fanatyków? Prześmiewczo i szyderczo może, ale czy same bzdury? Religijność często, nie wiele ma wspólnego z głęboką duchowością i może warto się z tego trochę pośmiać
Albert Einstein
18-12-2020, 22:31
0 Jak już jesteśmy przy hrabim
Kołaczkowska w formie
19-12-2020, 10:24
0 Animator kultury
Albert Einstein
19-12-2020, 18:07
0 Uderz w stół, a nożyce się odezwą...
Dobra, żeby nie było że offtopic: Tylko pesymiści wypłakują się w klapę. Optymiści płaczą w dekolt. Pasażer wpada do przedziału konduktorskiego: - Hańba! Nie minęło pięć minut, jak ruszyliśmy, a ukradli mi już walizkę! - Co, nie wiedziałeś, że kupiłeś bilet na ekspres?
Życzyłbym sobie, by mnie otaczali
Ludzie otyli, przyczesani gładko, Po których widać, że zdrowo śpią w nocy. Spójrz na Kasjusza: chudy, jakby głodny; Zbyt wiele myśli; tacy najgroźniejsi. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|