Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozwiązane Nie mogę kopiować plików
Photo 
0
Cześć.
Podczas kopiowania na partycje niesystemową najpierw wyskakuje informacja , że dysk tylko do odczytu.  Zmieniam wg poradników z neta partycje jako do odczytu i zapiasu ,ale wtedy wywala mi komunikat "błąd podczas otwierania pliku (ścieżka) . Pod spodem informacja " nie ma takiego pliku ani katalogu" .  Otwarcie dysku jako administrator nie zmienia niczego.  
Problem ten nie występuje gdy próbuje kopiować coś na partycje systemową po uruchomieniu jej jako administrator. 
Przed aktualizacją minta metodą prób i błędów wszystko już działało , a teraz klops. 
Ktoś jest mi w stanie pomóc ?
1
Better response on post RE: Nie mogę kopiować plikówJeśli to partycja ntfs i jest na tym samym komputerze windows. To trzeba go włączyć i nie wyłączać, tylko uruchomić ponownie aby zwolnił tą partycje.
[Obrazek: userbar.png]
Prowadzę to forum od roku 2007. Przez ten czas projekt minta bardzo negatywnie się zmienił, stąd mogą w moich postach być opinie z którymi można się nie zgadzać.
0
(Wczoraj, 11:19)mati75 napisał(a): Jeśli to partycja ntfs i jest na tym samym komputerze windows. To trzeba go włączyć i nie wyłączać, tylko uruchomić ponownie aby zwolnił tą partycje.
Działa Smile Dziękuję pięknie za pomoc Smile

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości