Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podziękowanie - SuperTux
0
Prawdopodobnie będę próbował złożyć "wniosek" poprzez panel użytkownika o usunięcie konta i moich danych osobowych z tegoż względu, iż raczej nie będę już potrzebował korzystać z forum poświęconego tej dystrybucji a właściwie to jakiejkolwiek, więc przejdę do rzeczy:

Chciałbym podziękować wam za ten wspólny czas spędzony na forum i waszą nieustanną pomoc w rozwiązywaniu problemów jakich ciągle doświadczałem z różnymi dystrybucjami Linux'a, niektóre były do rozwiązania w ramach konwencjonalnego procesu pomocy, niektóre nie, ponieważ problem tkwił w błędach oprogramowania lub jądra czy sterownika ale w każdym bądź razie zawsze próbowaliście mi pomóc. 

Może zabrzmi to co teraz powiem trochę egoistycznie ale doszedłem do pewnego punktu w swojej przygodzie z systemami Linux, w którym już większość problemów potrafię samodzielnie rozwiązać, więc raczej rzadko kiedy miałbym okazję o coś zapytać.

A jeżeli chodzi o pomaganie innym forumowiczom to po prostu nie chcę komuś narobić dodatkowej pracy lub narazić kogoś na utratę danych lub zbędny stres poprzez moje "porady", które zazwyczaj bazują na daleko idących założeniach (często błędnych) i wnioskach (również błędnych). 

(Stosunkowo mało trafnie rozpoznawałem przyczynę danego zachowania w systemie Undecided )

W każdym bądź razie, chciałbym podziękować wam wszystkim za waszą nieustanną chęć pomocy jakiej tutaj doświadczyłem.

Dziękuję i Pozdrawiam, SuperTux  Smile
Odpowiedz
0
Dzięki, pozdrawiam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości