Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
firefox - dodawanie zdjęć
0
Takie pytanie, czy ktoś wie czy da się zwiększyć wielkość miniatur zdjęć podczas dodawania zdjęć przez przeglądarkę FF.
Cały czas mam malutką listę i dopiero jak wejdę na zdjęcie to obok pokazuje się duże. Czy to się da jakoś zmienić, żeby od razu wyświetlał wielkie miniatury?
Dzięki!
Odpowiedz
0
Gdzie dodawane? Na jakiej stronie?
[Obrazek: userbar.png]
Prowadzę to forum od roku 2007. Przez ten czas projekt minta bardzo negatywnie się zmienił, stąd mogą w moich postach być opinie z którymi można się nie zgadzać.
Odpowiedz
0
(Wczoraj, 08:22)mati75 napisał(a): Gdzie dodawane? Na jakiej stronie?

W zasadzie to każdej. Np. gdy chce dodać zdjęcie do gmaila i przeglądam foldery to wszystkie miniaturki są ultra małe.

zdjęcie okna
[Obrazek: AP1GczNAxoViE_vv5JXwma0oqZaSFebXSRUjwKUL...authuser=0]
Odpowiedz
0
Ctrl + kółko myszy nie działa?
Odpowiedz
0
(Wczoraj, 13:43)holy fox napisał(a): Ctrl + kółko myszy nie działa?
no nie działa.
Odpowiedz
0
To jest błąd w bibliotece gtk, zgłoszony w 2016 i do tej pory nie naprawione.
Prowadzę to forum od roku 2007. Przez ten czas projekt minta bardzo negatywnie się zmienił, stąd mogą w moich postach być opinie z którymi można się nie zgadzać.
Odpowiedz
0
No i zamiast takie bugi naprawiać LM się skupia na nowym menu T_T ja pier...
Born to be root... not to reboot. Dodgy
Odpowiedz
0
( 6 godzin(y) temu)Xan666 napisał(a): No i zamiast takie bugi naprawiać LM się skupia na nowym menu T_T ja pier...

Błąd jest w gtk więc jak dobrze rozumiem, to powinno być poprawione najpierw wyżej (upstream), chyba, że ja czegoś nie wiem.
Odpowiedz
0
Gnome to powinno naprawić. 6 czy 7 zgłoszeń przez te parę lat było. To jest jeden z powodów dla których uważam, że linux na system biurkowy ssie. Można to próbować obejść używając integracji z kde, ale nie próbowałem tego robić.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości