0
Miałem ochotę puścić to na ślubie...
Hammond - mistrzostwo
Czego Miętusy słuchają, kiedy się nudzą
|
0 Miałem ochotę puścić to na ślubie... Hammond - mistrzostwo
09-12-2020, 19:40
0 A Slade pamiętasz?
Życzyłbym sobie, by mnie otaczali
Ludzie otyli, przyczesani gładko, Po których widać, że zdrowo śpią w nocy. Spójrz na Kasjusza: chudy, jakby głodny; Zbyt wiele myśli; tacy najgroźniejsi.
15-12-2020, 22:18
0 Lubię tego typu covery
Jest tylko jeden zespół, którego nie ma sensu coverować... AC piorun DC Żaden cover nie będzie zagrany z większym wypierdem niż oryginał. Nie ma bata! A to kojarzy mi się z moją "Żółtą łodzią podwodną" marki F126p, podjeżdżającą pod akademik na Felinie... sie w (na) Manhattanie mieszkało
17-12-2020, 00:17
0 Jeśli lubisz covery, to zerknij na to:
Ludzie otyli, przyczesani gładko, Po których widać, że zdrowo śpią w nocy. Spójrz na Kasjusza: chudy, jakby głodny; Zbyt wiele myśli; tacy najgroźniejsi.
21-12-2020, 21:09
28-12-2020, 00:16
28-12-2020, 14:37
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
29-12-2020, 22:07
Ludzie otyli, przyczesani gładko, Po których widać, że zdrowo śpią w nocy. Spójrz na Kasjusza: chudy, jakby głodny; Zbyt wiele myśli; tacy najgroźniejsi. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|