0
Trochę zakręciłem temat ale problem jednak powoduje mesa po jej instalacji z repozytorium PPA na Mint xfce problem pojawia się ponownie.
Pozdrawiam
Blade
Blade
Rozwiązane Aktualizacje mesy rozwalają mi MATE.
|
0 Trochę zakręciłem temat ale problem jednak powoduje mesa po jej instalacji z repozytorium PPA na Mint xfce problem pojawia się ponownie.
Pozdrawiam
Blade
01-04-2021, 21:53
0 Ciężko będzie pomóc jak będziemy musieli dociekać choćby co to za PPA.
Jak chcesz uzyskać skuteczną pomoc to podawaj informacje tak aby inni mogli odtworzyć problem u siebie.
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery.
01-04-2021, 22:13
0 (01-04-2021, 21:53)dedito napisał(a): Ciężko będzie pomóc jak będziemy musieli dociekać choćby co to za PPA. Przepraszam za nie dokładne informacje zawsze używałem tego PPA https://launchpad.net/~oibaf/+archive/ub...cs-drivers do tej pory zawsze działało powinienem używać jakiegoś innego źródła?
Pozdrawiam
Blade
02-04-2021, 16:29
0 Dlaczego dodajesz to PPA? Jakie masz problemy z grafiką na sterownikach dostarczanych przez Mint?
0 (02-04-2021, 16:29)magnus napisał(a): Dlaczego dodajesz to PPA? Jakie masz problemy z grafiką na sterownikach dostarczanych przez Mint? Właściwie to żadnych. Na sterownikach dostarczanych z systemem wszystko działa bez najmniejszych problemów. Postawiłem na nowo Minta MATE z tymi sterownikami i wszystko jest w porządku. Kiedyś gdy szukałem informacji jak odpalać gry pod Wine to znalazłem info żeby użyć tamtego PPA. Chcesz powiedzieć że nie potrzebnie go używałem a zarazem stwarzałem sobie problemy?
Pozdrawiam
Blade
02-04-2021, 18:43
0 Jest takie stare informatyczno/programistyczne powiedzenie:
"Działa, to nie ruszaj"
02-04-2021, 18:59
02-04-2021, 19:10
0 Janusz ty nie śmieszkuj, ja kiedyś napisałem w poradniku, że:
Cytat:Oibaf używa stabilnej wersji kompilatora LLVM i roboczej/rozwojowej - git/svn wersji Mesy. ... oraz podałem źródła. Nikt tego nie zweryfikował. Pewnie tak jest dalej. Przy okazji SOA#8 - RTFM (Read The Fucking Manual).
03-04-2021, 12:15
0 (01-04-2021, 20:23)yahoob3 napisał(a): Ja bym jeszcze spróbował zmienić kompozytor. Dzięki temu w końcu udało mi się odpalić Compiz na moim sprzęcie.
Pozdrawiam
Blade |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|