0
Czasy liceum..., utwór "Wieczory" (7.04), no i reszta też.
Czego Miętusy słuchają, kiedy się nudzą
|
0 Czasy liceum..., utwór "Wieczory" (7.04), no i reszta też.
15-04-2020, 19:29
1 Takie covery, to ja rozumiem 0 Ale se hardware na maszyne założył LOL
A ja nie wstawie linka bo nie mam, za to mała wzmianka. Ostatnio dogrzebałem się do 3 ostatnich albumów Soilwork i puszczam do poduchy na zmianę. Są to płytki których nie znałem wcześniej: Death Resonance (2013?), The Ride Majestic (2015), Verkligheten (2019). Generalnie jest to jedna z niewielu kapel, które zostawiłem na rozkładzie po drobnej zmianie preferencji muzycznych. Cenię ich za pomyślunek, a jakby tak się przyjrzeć to nawet stażu mają sporo (ostatnio mnie oświeciło, że już od dawna ich słucham). Czysta żywa Szwecja
-------------
MSi GV72-8RE | Mint 19.1 | kernel 4.15.0-156-generic x86_64 | Mate 1.20.1 | Nvidia GeForce GTX 1060 + Intel
Życzyłbym sobie, by mnie otaczali
Ludzie otyli, przyczesani gładko, Po których widać, że zdrowo śpią w nocy. Spójrz na Kasjusza: chudy, jakby głodny; Zbyt wiele myśli; tacy najgroźniejsi. 0 Jak już wschodem jedzie... to jedziem dalej na wschód
01-08-2020, 21:55
Ludzie otyli, przyczesani gładko, Po których widać, że zdrowo śpią w nocy. Spójrz na Kasjusza: chudy, jakby głodny; Zbyt wiele myśli; tacy najgroźniejsi.
02-08-2020, 20:12
Ludzie otyli, przyczesani gładko, Po których widać, że zdrowo śpią w nocy. Spójrz na Kasjusza: chudy, jakby głodny; Zbyt wiele myśli; tacy najgroźniejsi. 0 Ciekawostka mi się trafiła. Wschodu ciąg dalszy.
Trzeba kliknąć w link w lewym górnym rogu. Rockowe solo na Shakuhachi, Koto i Shamisen... obłęd |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|